REȚELE DE FAMILIE AUTENTICE
Promovăm produse bio românesti direct de la producători locali 

 LA MĂRIUCA 

 A luat naștere intr-o perioadă tulbure si ne-am dorit să aducem calitatea produselor bio 100% din producția românească pe mesele dumneavoastră păstrând astfel savoarea de altădată.
 Ni s-au alaturat o parte din producatorii locali și dorința noastra este de a ne extinde pentru a vă bucura cu bunătăți făcute din dragoste și pasiune. 
  Va prezentăm o scurta prezentare a producătorilor locali : 
 

Bee Felt Honey 

  Bee Felt este o miere obţinută de la o familie de apicultori locali din România iar stupina este autorizata pe raza judetului Dambovita. Mierea obtinuta este 100 % naturala, albinele fiind tratate pentru diversele lor afectiuni numai cu tratamente bio. Mierea poliflora este obtinuta din nectarul mai multor flori. Culoarea si aroma acesteia este mai intensa în functie de tipul de floare predominanta. Aceasta miere este crudă deoarece a fost extrasa la rece si ambalata in starea ei naturala, fara a fi incalzita, pastrandu-si astfel toate proprietatile. In mod natural, mierea de calitate superioara cristalizeaza dupa un interval de timp mai lung sau mai scurt, in functie de originea florala. Câteva din beneficiile mierii de polifloră: • stimulează pofta de mâncare • îmbunatateste digestia (una/ două lingurite de miere luate dimineata, pe nemancate, cu un pahar de apa la temperatura camerei, usureaza digestia) • acționează benefic asupra ficatului și inimii • crește nivelul de hemoglobină din sânge • bun remediu în cazul anemiei si a oboselii fizice si intelectuale • stimulează vindecarea rănilor. 

 
 Leacuri din Bucovina

 Leacurile din Bucovina sunt făcute din plante naturale culese, preparate și uscate la standardele de performanță ale celor mai vrednice femei din sat, adică bunicile noastre. Fiecare poțiune este făcută după instrucțiunile originale de preparare, la care li se adaugă două ingrediente magice : iubirea și pofta de viață bună. Bea o cană de ceai și ai să vezi că te fac mai iubăreț și mai sănătos, așa cum sunt bucovinenii.

Scopul nostru este să transmitem leacurile originale bucovinene în toate regiunile României. Să te poți bucura și tu, fie că ești bănățean, oltean, muntean, moldovean, maramureșean, ardelean sau de unde a-i fi tu, de un leac fără egal cum numai pe dealurile noastre mai găsești. Atenție, leacurile din Bucovina ajung în locul dorit mai repede decât mândra la giugiulit ! Și a bărbatului ei de la muncă, acasă....

Știai că?

Fiecare leac din Bucovina este un remediu pentru supărarea corpului tău. Dă-i o cană sau doua de ceai și ai să vezi cum trece. Leacurile din Bucovina nu garantează vindecarea durerilor din dragoste și nu tratează gura soacrei ! Nimic nu garantează acest lucru.... CIS Condimente 
S.C. C.I.S. COM SRL este o societate comercială înființată în anul 1998, având ca obiect de activitate ambalarea și distribuția de condimente. Denumirea firmei provine de la inițialele celor doi asociati: Claudiu(C)și Ileana(I) Span(S). Firma noastra este situată în NV României, în județul Maramureș, la doar 2 km de Baia Mare.

Viziunea noastră

La început a fost o mică afacere de familie, care datorită corectitudinii, seriozitații, a calității produselor, a ambalajului atractiv, cât și a prețurilor corect aplicate, a crescut continuu de-a lungul anilor, acumuland experienta in toate domeniile.

 Oferim o sortimentație variată la ceea ce înseamnă mirodenii și condimente. Suntem extrem de deschisi la propuneri de produse noi sau alte gramaje.


 Kifra